V neděli 5. 4. se uskutečnil 2. ročník Běhu za velikonočním zajícem. Celý týden nás strašila předpověď počasí, ale nakonec nám bylo přáno, i když sluníčka jsme se dočkali až na závěr a vlastně až poté, co všichni účastníci odešli. Chumelilo jenom na hromadné focení, zima se prostě dala vydržet. Děti plnily na okruhu kolem golfového hřiště ve Dřítči úkoly, hledaly zvířátka, soutěžily a také dostávaly odměny. Dospěláci a omladina si tentýž okruh dali běžecky, na kole nebo jenom tak "po vlastních". Nejlepším běžcem na 4,5 km dlouhém okruhu se stal Pavel Vosyka s časem 17: 21:2, mezi ženami zvítězila Iveta Pošvová s časem o čtyři minuty horším.
Velkou část okruhu s námi absolvovala redaktorka Českého rozhlasu Jana Davidová. Reportáž byla vysílána na velikonoční pondělí a až bude v archivu, tak ji najdete i na našich webovkách a tady na FB.
Velké poděkování patří všem, kteří pomohli s organizací, zvlášť pak Týnce P., Símě V. a řidiči vozíku Míšovi V.. Golf Resortu velké díky za jejich půjčení a za zázemí. A Haně M. za kuřátka pro děti.
P.S.: Když se nás nakonec paní redaktorka ptala, co budeme dělat nyní, tak jsme odvětili, že nic, že si sedneme k tomu našemu vejci a budeme odpočívat. A protože lhát se nemá, tak jsme si tam fakt sedly a odpočívaly (my, ženský). V ten moment bylo asi nejhezčí počasí z celého dne.